Unde va fi Relatii cupluri la 1 an de acum?

BDSM: sugestii pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a localizeaza sfaturi precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie evita conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscator. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sugestii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin apartamentul. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu si tu.

image

Cod Costum

Printre unul dintre cele mai important BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele naturala si. Cu siguranta, este total pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. In loc de tipic lenjerie, BDSM utilizeaza posibilitatea de a manipulati un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, web si, de asemenea, specializate magazine dati o mare selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da dat tema pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti pune un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele joc suprematie precum si trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de real durere, este FaceČ›i clic pentru informaČ›ii de fapt important sa stabiliti un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a opri orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece subs poate fi ocazional inchis.

Fara mila

BDSM este unica metoda care are nevoie o uriasa suma de conteaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie sa fie si are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, ideal minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti companion climax on your own - in ciuda daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica vibratii, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.