Cei mai influenți oameni din industria filmului porno și celebritățile lor Dopplegangers

BDSM: trucuri pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, Site grozav practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi sfaturi si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM indicii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via apartamentul. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru perechi, ca stiu specific ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

image

Cod Rochie

Unul dintre cel mai important BDSM idei este ca ar trebui parasiti pierdere precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in stil - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este total aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie intima, BDSM utilizeaza posibilitatea de a abordati un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, web precum si specialitate magazine dati o mare alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da furnizat stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte sarbatoare vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea folosi un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, redus jumatate fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele utilizare proeminenta precum si trimitere, o siguranta este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de actual disconfort, este intr-adevar crucial sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece belows poate fi adesea legat.

Fara rusine

BDSM este o distincta metoda care are nevoie o masiva suma de conteaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, astfel incat tu precum si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe suspiciune si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent de daca este in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta vibratii, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.